Şehit Özgür Can İnce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0312270 29 14
Belgegeçer : 0312270 34 32
WEB https://ozgurcanincemtal.meb.k12.tr
Adres : SELÇUKLU MAH. BİLEN 1 CAD. ŞEHIT ÖZGÜR CAN INCE MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 2 SİNCAN / ANKARA
VİZYON : Bölgemizin nitelikli ve eğitimli işgücü ihtiyacına cevap verebilecek, mesleki ve teknik eğitimin adresi olmak.
MİSYON : Teknolojik gelişmelerin farkında olarak, sosyal paydaşlarımızla işbirliği içerisinde, hayatboyu öğrenme ilkesini benimsemiş, sektörün beklentilerine cevap verebilecek üretken, ahlaki ve kültürel değerleri özümsemiş, bireyleri yetiştirecek nitelikli mesleki ve teknik eğitim vermektir.
BAŞARILAR : • 2007–2008 eğitim-öğretim yılı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “ Resmi ve Özel Orta Dereceli Okullar Arası Ödüllü Bilgi Yarışmasında” Okulumuz Ankara İkincisi Olmuştur. • 2007–2008 Öğretim Yılı Meslek Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen, 04.04.2008 tarihindeki proje tabanlı beceri yarışmasının Üretim ve mühendislik dalı–2 kategorisinde okulumuz, motorlu araçlar teknolojisi Ford laboratuarı öğrencileri, TEMİZ ARABA – YEŞİL DOĞA Projesiyle Ankara İl birincisi , • Elektrik-Elektronik Teknolojileri dalı kategorisinde ise, okulumuz elektrik-elektronik teknolojileri öğrencileri BİTKİLERDE DONMA OLAYININ ENGELLENMESİ Projesiyle Ankara İl İkincisi olmuştur.

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :9
Otopark:1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:00-16:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : MERKEZİ SİSTEM
Servis :
Ulaşım : Ziyaretçilerimiz Ankara Tren Garından banliyo trenleri vasıtası ile Sincan Lale tren istasyonu, EGO 510-511-523-505 numaralı otobüs hattı ve Sincan Merkez dolmuşları ile Lale BP benzin istasyonu durağını kullanarak okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri : Okulumuz sincan selçuklu mahallesinde Lise caddesi üzerinde merkezi bir konuma sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SİNCAN MERKEZ 1 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :